Werken bij Propema

Propema is een klein en kennisintensief bedrijf dat op projectbasis werkzaam is voor zowel het bedrijfsleven als de overheid. Wij hechten veel waarde aan expertise en veiligheid. Wil jij goed worden in je vak (of ben je het al), werk je het liefst in een klein team en ga je graag voorzien van goede uitrusting op pad? Misschien is Propema dan wel op zoek naar jou.

man_3
man_3

Vakbekwaamheid

Wanneer je voor Propema werkt (bijvoorbeeld als monteur, eerste monteur, PLC programmeur of monteur openbare verlichting), mag je rekenen op een goed salaris, opleidingsmogelijkheden en een grote mate van zelfstandigheid. Vaak ben je niet alleen monteur, maar ook adviseur en draagt waar nodig creatieve oplossingen of innovaties aan. Wordt er ter plaatse iets veranderd aan een project? Voor jou geen probleem, jij staat vanwege je vakinhoudelijke kennis je mannetje.

Veiligheid

Veiligheid is voor jou net zo belangrijk als voor ons. Wij zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf en dat verwachten we ook van jou (of de bereidheid dit certificaat te behalen). Je hebt je NEN 3140-certificaat of bent bereid om hiertoe door ons opgeleid te worden.

Erkend Leerbedrijf

Propema is een Erkend Leerbedrijf volgens het Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor de vakrichtingen monteur en eerste monteur. Wanneer je bij ons stage loopt, word je goed begeleid en doe je waardevolle vakkennis en praktijkervaring op. Wij verwelkomen stagiairs die mbo Elektrotechniek volgen op niveau 2/3 en ouder zijn dan 18 jaar.

Solliciteren bij Propema

Als je bij ons solliciteert mag je het schrijven van een sollicitatiebrief achterwege laten. Je cv zien we met interesse tegemoet. Als we het idee hebben dat je bij ons bedrijf past, maken we liever gewoon tijdens een gesprek kennis.

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn van harte welkom. Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Actuele vacatures

Ons actuele vacature-aanbod vind je hieronder. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

man_3

Propema is een kennisintensief bedrijf dat op projectbasis werkzaam is voor zowel het bedrijfsleven als de overheid. Wij hechten veel waarde aan expertise en veiligheid.

meer informatie

[contact-form-7 id=”122″]