PLC TECHNIEK

PLC techniek

PLC’s, oftewel Programmable Logical Controllers, zijn niet meer weg te denken uit hedendaagse productieprocessen. Van lopende banden, vulmachines en volautomatische zaagmachines tot verpakkingsmachines en drooginstallaties in de land- en tuinbouw, PLC’s spelen een onmisbare rol in het bewerkstelligen van nauwkeurigheid, efficiëntie en kostenbesparing.

zdjecia_strona_plc_4
zdjecia_strona_plc_2

Wat wij u bieden

Propema verzorgt voor uw bedrijf aanleg, aanpassing en programmeren van PLC gestuurde systemen en is daarnaast beschikbaar voor het verhelpen van storingen. Ook kunt u bij ons terecht voor een inventarisatie van de processen binnen uw bedrijf om de mogelijkheden van automatisering te onderzoeken. Omdat technische ontwikkelingen elkaar binnen dit specialisme snel opvolgen, zorgen wij ervoor dat de kennis en ervaring en uitrusting van onze programmeur altijd up to date is.

Waarom automatisering?

Met het automatiseren van machinebesturing en de productielijn binnen uw bedrijf vergroot u de efficiëntie en snelheid, waarmee u een kostenbesparing realiseert. Daarnaast kan het plaatsen van een PLC een enorme ruimtebesparing in uw besturingskast en een verhoging van de bedrijfszekerheid opleveren als uw bedrijf nog ouderwetse relais gestuurde besturingsinstallaties heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

zdjecia_strona_plc_3

Propema verzorgt voor uw bedrijf aanleg, aanpassing en programmeren van PLC gestuurde systemen en verhelpt daarnaast PLC-storingen.