OPENBARE VERLICHTING

Veilig, zuinig en sfeervol

Wanneer het gaat om het plaatsen van openbare verlichting die zowel veilig, energiezuinig als sfeervol is, denkt Propema met u mee van levering tot oplevering. Toepassingsgebieden lopen uiteen van bedrijfsterreinen en parkeerterreinen bij supermarkten of bouwmarkten tot straatverlichting of voet- en fietspaden. Maar denk ook aan het uitlichten van gebouwen zoals kantoren en monumentale panden. U kunt zowel voor grote als kleinschalige projecten bij ons terecht.

fotos_marcin_8

Werkwijze

Middels een professioneel lichtplan wordt bekeken wat het verbruik en de lichtopbrengst per armatuur is om zo te bepalen wat de optimale keuze is voor uw situatie. Doordat wij diverse merken rechtsreeks bij de fabrikant afnemen, kunnen wij diverse armaturen en lampen leveren met scherpe prijzen en korte levertijden. Propema is voorzien van een eigen vrachtwagen met hoogwerker waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd.

alex-holyoake-402167-unsplash

Kostenbesparing en duurzaamheid

Ledverlichting heeft een lager stroomverbruik en vereist minder onderhoud dan conventionele straatverlichting. Dit maakt ledverlichting niet alleen kostenbesparend voor u, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam. Omdat ledverlichting gedimd kan worden kan een extra energiebesparing gerealiseerd worden. Wij rekenen deze besparing graag voor u voor.  

Bij het plaatsen van openbare verlichting die zowel veilig, energiezuinig als sfeervol is, denkt Propema met u mee van levering tot oplevering.