AANLEG EN ONDERHOUD
ELEKTRA VOOR PARTICULIEREN

Aanleg en onderhoud elektra voor particulieren

Wanneer u een nieuwe elektrische installatie of groepenkast in uw huis wilt laten aanleggen, bent u bij Propema aan het juiste adres. Vakbekwaamheid en veiligheid staan voor ons centraal. Onze gecertificeerde monteurs voorzien uw woning graag van een deugdelijke en betrouwbare elektriciteitsvoorziening. Dit is niet alleen van belang om storingen te voorkomen, maar speelt ook een belangrijke rol bij het voorkomen van brand in uw woning.

emte_oostk_00004-copy

Brandpreventie en het voorkomen van elektrische schokken in huis

Het kunnen rekenen op een deugdelijke elektrische installatie in uw woning is ten eerste natuurlijk van belang voor de veiligheid van u en uw gezin. De veiligheidsnormen die gehanteerd worden bij het inspecteren van uw installatie zijn erop gericht om o.a. ongevallen en verwondingen door elektrische schokken te voorkomen. Daarnaast bent u als huiseigenaar juridisch aansprakelijk voor uw elektrische installatie. Dit houdt concreet in dat uw verzekeraar mogelijkerwijs niet uitkeert wanneer een eventuele woningbrand veroorzaakt is door een ondeugdelijke elektrische installatie. De NEN 3140 schrijft daarom voor dat de installatie van uw woning minstens eenmaal per vijf jaar gekeurd dient te worden. Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven voor een inspectie in uw woning? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Erkend Installateur

Propema draagt het keurmerk erkend installateur. Dit betekent dat wij voldoen aan de normen en eisen die Stichting Sterkin (opgericht om de aanleg van veilige installaties te bevorderen) stelt op het gebied van kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er wordt door middel van audits regelmatig getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen. Dankzij dit keurmerk heeft Propema zegelrecht en beschikt over een zegeltang.

Wat wij u bieden

Wij verzorgen niet alleen aanleg van groepenkasten en elektrische installaties, ook voor keuringen en onderhoud kunt u bij ons terecht. Enkele van onze diensten:

  • Advies bij en aanleg van elektrische installaties in bestaande woningen en nieuwbouw
  • Aanleg van groepenkasten in bestaande woningen en nieuwbouw
  • NEN 3140-keuringen van elektrische installaties (alleen vaste installaties)
  • Thermografische inspecties van elektrische installaties  ten behoeve van brandpreventie

Propema verzorgt niet alleen aanleg van groepenkasten en elektrische installaties, ook voor NEN3140 keuringen en thermografische inspecties kunt u bij ons terecht.