NIEUWBOUW EN ONDERHOUD
INDUSTRIËLE INSTALLATIES

Nieuwbouw en onderhoud industriële installaties

Bij Propema Elektrotechniek BV kunt u terecht voor een breed scala aan diensten die uw industriële installatie optimaal laten functioneren. Van ontwerpfase tot oplevering en zowel aanleg als onderhoud – de elektrische infrastructuur van uw industriële fabriek is bij ons in vakbekwame handen.

zdjecia_strona_industrie_1
zdjecia_strona_industrie_2

Wat wij u bieden

Propema verzorgt aansluiting, inbedrijfstelling en onderhoud van diverse apparaten en machines, bijvoorbeeld met behulp van besturingstechnieken, automatisering en elektronica. Wij maken nieuwe installaties op maat of passen bestaande installaties aan naar uw wens. Wij hebben ervaring met het werken met IT-stelsels en het maken van installaties in ATEX-zones.

  • Engineering (modificaties aan bestaande besturingen, elektrotechnische tekeningen aanpassen, technische storingen verhelpen)
  • Het in bedrijf nemen van bestaande of aangepaste installaties, zowel voor zwakstroom als sterkstroom en EX installaties.
  • Service, onderhoud en inspecties elektrische installaties en predictive maintenance door middel van NEN3140-keuringen en thermografische inspecties
  • Panelenbouw/modificatie (ontworpen besturingen worden volgens de laatste standaard gemaakt)
  • Bekabeling (kabels trekken/aansluiten, kabels coderen, kabelbanen aanleggen)
  • Servicecontracten (service contracten afsluiten voor uw installatie t.b.v. onderhoud/service/storingen)
  • Aanleg van (LED) verlichting, bijv. straatarmaturen, fabriekshallen, kantoren en werkplaatsen
  • Ontwerp, productie en levering schakelborden, verdeelinrichtingen en regel- en besturingspanelen
  • Automatisering en besturingstechniek van processen

Veiligheid

Veiligheid is een van de kernwaarden van Propema. Zowel het bedrijf en de medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en al onze monteurs beschikken over een NEN 3140-certificaat VP. Door het opleiden en certificeren van ons personeel investeren wij voortdurend in veiligheid. Wij werken al jaren ongevalvrij voor een grote opdrachtgever.

Van ontwerpfase tot oplevering en zowel aanleg als onderhoud – de elektrische infrastructuur van uw industriële fabriek is bij Propema in vakbekwame handen.